avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alienare parentală, 10 ordonanțe președințiale ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alienare parentală, 10 ordonanțe președințiale câștigate degeaba. Cum să procedez ca să-mi văd copilul?

Am urmatoarea situatie.
Mama, impreuna cu amantul acesteia mi-au indoctrinat copilul timp de 2 ani continuu. Aceasta a inceput acum sa refuze sa vina spunand ca "nu ma simt bine" (asa a fost invatata). Mentionez ca mama are o condamnare penala, si m-a lovit de fata cu copilul (exista un caz penal trimis in judecata). De asemenea exista un caz penal in curs de desfasurare unde aceasta este acuzata de furt si delapidare (initiat de mine). Este un razboi total din care nu cred ca va castiga nimeni si va sfarsi cu inchisoarea pentru cel putin unul dintre parinti.

Cum pot proceda, in cazul acesta? Femeia aceasta nu merita sa-i fie mama copilului meu, este violenta si un real pericol.

Mentionez ca femeia a incalcat toate ordonantele impuse, a trecut peste plangerile penale deschise impotriva ei (nu cred ca se rezolva aceste plangeri penale pentru ca nu s-au respectat.... nu cred ca este trasa la raspundere, din cate mi-au spus toti avocatii... nu se trimit in judecata astfel de fapte) De asemena toate lucrurile pe care le-am detinut in casa au fost vandute sau instrainate.

Copilul meu traieste cu mama si amantul de frica si este indoctrinata in fiecare zi de acestia. CONTINUU. A ajuns sa creada tot ce le toarna acestia. Din pacate are doar 6 ani.

Ce pot face?? Protectia copilului spune ca nu se baga ca-si pierd serviciul, la fel si politia locala.

3 ani de chin si peste 10 ordonante presedentiale CASTIGATE de subsemnatul - care nu s-au respectat si pentru care am facut plangeri penale.

Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Admin, administrator
When, nu ştiu pe cine reprezinţi şi de unde ai certitudinea că multe mame vor fi nevoite să aibă "o cutie"?!

Pai doamna PS le sfatuieste sa aiba o cutie. Eu doar spun mai departe ce zice dansa. Va deranjeaza conceptul....puteti sa ii scrieti ei.
în curând, vei avea revelaţia că ulciorul "alienare parentală" se crapă cu zgomot şi se face ţăndări!

Pana cand se va crapa uriciorul, alienatorii au inceput sa fie condamnati si decazuti din drepturi. Ne auzim insa atunci. Pana una alta eu vad ca urciorul creste pe zi ce trece si luceste in soare din ce in ce mai mult.
dar iubăreţii de îmbrăţişări cred că deja regretă amarnic, că nu mai au obiectul activităţii lor şi s-au trezit cu copilul, care din virtual, a devenit real, cu dorinţe, necesităţi şi drepturi.

Este doar credinta dumneavoastra personala. Realitatea insa e cu totul altceva si nu, nu se va schimba chiar daca repetati ce ati scris mai sus de mii de ori.

În cazul de fată, ce dovadă are userul că familia copilului îl denigrează continuu?

Pai.......a fost lovit de catre mama in fata copilului. Daca mama ar fi fost lovita de tata in fata copilului ati fi sarit 1 km in sus. Asa, fiind vorba de un barbat, putea fi lovit si cu parul ca tot va faceati ca nu observati.
Chiar va rog sa imi explicati dumneavoastra cum o mama condamnata penal care isi agreseaza fizic in fata copilului fostul partener le incurajeaza relatia si nu trezeste temeri in minora cu privire la tatal ei.

Atunci pe ce vă bazaţi? Că domnul a făcut plângeri penale?

Ma bazez pe ce am scris mai sus. mama condamnata penal ( infractoare) isi agreseaza fostul partener in fata copilului. va rog luati un pix si scrieti pe hartie daca abuzurile asupra barbatilor va zboara asa facil din minte.
Sustineti Martonze cumva agresiunea fizica asupra barbatilor?

Pe presupuneri, pe bănuieli nu puteţi să vă construiţi o teorie şi nici nu puteţi califica o persoană ca infractor, cu protocol sau fără.

aveti un target cu cati tatici trebuie sa contraziceti pe zi si nu mai conteaza continutul?????
Ce presupuneri? Ce banuieli? Femeia a fost condamnata penal. Asta nu e o medalie de onoare. nu a castigat condamnarea salvand pisicute din copaci sau trecand batranei strada.

Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
When, condamnare penlă poate fi şi pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului sau pentru neglijenţă în serviciu, până una-alta, nişte condamnaţi penal au copii şi conduc şi o ţară, asta nu înseamnă că şi-au "alienat " copiii. Vor exista revizuiri şi condamnări pentru reţeaua creatoare de "alienare parentală", deja se cercetează filiera.
Userul are certificat medico-legal că a fost agresat? a chemat Poliţia, ca să constate agresiunea? Hai domnule/doamnă să fim serioşi, vorbim să ne afţăm în treabă?
Dacă vreţi, contrazic şi iulii, nu nu numai mădălini, cei din sectă sunt de ambele genuri.
Martonze, utilizator
When, condamnare penlă poate fi şi pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului sau pentru neglijenţă în serviciu, până una-alta, nişte condamnaţi penal au copii şi conduc şi o ţară, asta nu înseamnă că şi-au "alienat " copiii.

Am inteles, daca sunt multi infractori, pe principiul ce mai conteaza unul in plus?
Vor exista revizuiri şi condamnări pentru reţeaua creatoare de "alienare parentală", deja se cercetează filiera.

Stiu asta, au fost nu stiu cati alienatori trimisi in penal, condamnati, decazuti, se vede o sporire a atentiei autoritatilor pentru stoparea abuzului.
Daca asta le spuneti adeptelor sectei dumneavoastra...ei bine le sfatuiesc sa cerceteze mai in amanunt. Desigur, daca vor sa isi pastreze copii langa ele. Ca dumneavoastra si doamna PS sustineti una insa instantele sustin alta. Desigur, ma refer la ce stiu eu. Opinie personala.

Userul are certificat medico-legal că a fost agresat? a chemat Poliţia, ca să constate agresiunea? Hai domnule/doamnă să fim serioşi, vorbim să ne afţăm în treabă?

Am inteles, venind de la un barbat....vorbeste ca sa se afle in treaba. Se observa insa o diferenta intre sfaturile pe care le dati femeilor. Niciodata nu ati spus unei mame care sustinea ca a fost agresata cum ca ar vorbi sa se afle in treaba.
Observ insa ca doriti libertate pentru infractori si liber la agresiune. felicitari, oferiti un exemplu demn de urmat copilului dumneavoastra. Asa il invatati si acasa? Sa loveasca insa sa nu lase urme?
Oh, dar ce barbat adevarat veti scoate din el.
Dacă vreţi, contrazic şi iulii, nu nu numai mădălini, cei din sectă sunt de ambele genuri.

Sigur le cunoasteti numele mai bine decat mine, doar va petreceti timpul spionand si hartuind, asta desigur, pentru ca ati depasit momentul divortului nu pentru ca va proiectati trauma neimplinirii asupra altora.
Pentru cineva care sustine sus si tare ca a mers mai departe, faceti cam toate lucrurile pentru a demonstra contrariul.
Bafta la spionat necunoscutii !

When, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De 6 ani studiez secta voastră, pentru că sunt, cum s-ar spune "afin" şi secta voastră îmi este parte adversă prin reprezentant. Acest reprezentant este tipic pentru grupul din care face parte şi este firesc să-i cunosc "prietenii" fiindcă este o vorbă, la fel, din popor : "Pasărea o recunoşti după pene, omul după prieteni" sau "Cei ce se aseamănă, se adună", consecinţă: aici, pe această paginî, sunteţi cel puţin 2 elemente din grupul studiat şi chiar sunt pe cale de a publica o lucrare - ghid - pentru persoanele care urmează să divorţeze, pentru a preîntâmpina provocările menite de a acuza de "alienarea parentală" , fiindcă, nu-i aşa? "paza bună păzeşte primejdia rea". Şi fiindcă am umblat mult prea mult prin instanţe, am avut ocazia să-i văd chiar personal pe câţiva dintre domniile voastre şi să vă recunosc la TV, fiindcă vreţi să fiţi şi vedete.
Dar eu am spus "iulii" sau "mădălini" generic, pot spune la fel "elene" sau "Ionuţi", sau domniei tale îţi spun ceva numele amintite de mine?
Martonze, utilizator
De 6 ani studiez secta voastră, pentru că sunt, cum s-ar spune "afin" şi secta voastră îmi este parte adversă prin reprezentant. Acest reprezentant este tipic pentru grupul din care face parte şi este firesc să-i cunosc "prietenii"

"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" - ca tot va plac vorbele din popor.
In rest eu ma retrag din discutie, cel putin cu dumneavoastra. Nu va mai consider in deplinatatea facultatilor mintale si e clar ca intereractiunile cu dumneavoastra nu aduc nici un plus sau valoare, doar reprezinta o ocazie de delir pentru o femeie cu mintea ratacita.
Dar puteti continua cu urmaritul, cu facutul manualelor, cu dresatul inorogilor.
Va rog, nu lasati decenta sau sanatatea mintala sa va intrerupa.
When, utilizator

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Tabără copil Martonze Martonze Bună ziua, Sunt în situaţia de a însoţi copilul într-o tabără de 4 - 5 zile, organizată de şcoală, unde pot participa şi părinţii ca ... (vezi toată discuția)
Copil luat cu forța de tata în cadrul programului de vizită. cum se poate rezolva? Monica liviu Monica liviu Ce se poate rezolva daca am terminat divortul si copilul este incredintat mamei si tata are drept de 2 zile pe luna si copilul plange ca nu vrea sa se duca si ... (vezi toată discuția)