When, condamnare penlă poate fi şi pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului sau pentru neglijenţă în serviciu, până una-alta, nişte condamnaţi penal au copii şi conduc şi o ţară, asta nu înseamnă că şi-au "alienat " copiii.
Am inteles, daca sunt multi infractori, pe principiul ce mai conteaza unul in plus?
Vor exista revizuiri şi condamnări pentru reţeaua creatoare de "alienare parentală", deja se cercetează filiera.
Stiu asta, au fost nu stiu cati alienatori trimisi in penal, condamnati, decazuti, se vede o sporire a atentiei autoritatilor pentru stoparea abuzului.
Daca asta le spuneti adeptelor sectei dumneavoastra...ei bine le sfatuiesc sa cerceteze mai in amanunt. Desigur, daca vor sa isi pastreze copii langa ele. Ca dumneavoastra si doamna PS sustineti una insa instantele sustin alta. Desigur, ma refer la ce stiu eu. Opinie personala.
Userul are certificat medico-legal că a fost agresat? a chemat Poliţia, ca să constate agresiunea? Hai domnule/doamnă să fim serioşi, vorbim să ne afţăm în treabă?
Am inteles, venind de la un barbat....vorbeste ca sa se afle in treaba. Se observa insa o diferenta intre sfaturile pe care le dati femeilor. Niciodata nu ati spus unei mame care sustinea ca a fost agresata cum ca ar vorbi sa se afle in treaba.
Observ insa ca doriti libertate pentru infractori si liber la agresiune. felicitari, oferiti un exemplu demn de urmat copilului dumneavoastra. Asa il invatati si acasa? Sa loveasca insa sa nu lase urme?
Oh, dar ce barbat adevarat veti scoate din el.
Dacă vreţi, contrazic şi iulii, nu nu numai mădălini, cei din sectă sunt de ambele genuri.
Sigur le cunoasteti numele mai bine decat mine, doar va petreceti timpul spionand si hartuind, asta desigur, pentru ca ati depasit momentul divortului nu pentru ca va proiectati trauma neimplinirii asupra altora.
Pentru cineva care sustine sus si tare ca a mers mai departe, faceti cam toate lucrurile pentru a demonstra contrariul.
Bafta la spionat necunoscutii !