avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alienare parentală, 10 ordonanțe președințiale ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alienare parentală, 10 ordonanțe președințiale câștigate degeaba. Cum să procedez ca să-mi văd copilul?

Am urmatoarea situatie.
Mama, impreuna cu amantul acesteia mi-au indoctrinat copilul timp de 2 ani continuu. Aceasta a inceput acum sa refuze sa vina spunand ca "nu ma simt bine" (asa a fost invatata). Mentionez ca mama are o condamnare penala, si m-a lovit de fata cu copilul (exista un caz penal trimis in judecata). De asemenea exista un caz penal in curs de desfasurare unde aceasta este acuzata de furt si delapidare (initiat de mine). Este un razboi total din care nu cred ca va castiga nimeni si va sfarsi cu inchisoarea pentru cel putin unul dintre parinti.

Cum pot proceda, in cazul acesta? Femeia aceasta nu merita sa-i fie mama copilului meu, este violenta si un real pericol.

Mentionez ca femeia a incalcat toate ordonantele impuse, a trecut peste plangerile penale deschise impotriva ei (nu cred ca se rezolva aceste plangeri penale pentru ca nu s-au respectat.... nu cred ca este trasa la raspundere, din cate mi-au spus toti avocatii... nu se trimit in judecata astfel de fapte) De asemena toate lucrurile pe care le-am detinut in casa au fost vandute sau instrainate.

Copilul meu traieste cu mama si amantul de frica si este indoctrinata in fiecare zi de acestia. CONTINUU. A ajuns sa creada tot ce le toarna acestia. Din pacate are doar 6 ani.

Ce pot face?? Protectia copilului spune ca nu se baga ca-si pierd serviciul, la fel si politia locala.

3 ani de chin si peste 10 ordonante presedentiale CASTIGATE de subsemnatul - care nu s-au respectat si pentru care am facut plangeri penale.

Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Admin, administrator
when draga, asa-zisele analize pe care le faceti sunt uneori incoerente, ca de exemplu:
1. In general trantorii pot face venituri la negru, deoarece ei nu au surse de venit licit, ci smenuri. De aici si neconcordanta despre care eu am vorbit, dintre banii negri, din smenuri, si contributia de 150 de lei.
2. Nu finatez trantori, este o afirmatie la fel fel de impersonala ca si adresarea catre un dvs generic, nu neaparat interlocutorul.
3. Nu, n-am ajuns la penalitati, nu mi le doresc, cine si le-ar dori, dar le voi plati, daca va fi cazul. Nu va fi o bucurie, dar nici vreo tragedie. Ce pot sa afirm, va fi, ca daca voi fi in aceasta situatie, de a da bani trantorului, i'll make the best out of it. Ii voi plati contra unui pret...exorbitant pentru el.
4. Ceea ce reiese din fiecare postare a dvs (nu doar a dvs) e ura fara sfarsit si visul cu puscaria mamei. De obicei, cine sapa groapa altuia, cade singur in ea. Dar poate nu va fi asa. Poate ca veti avea dvs dreptate. si o sa merg eu si/sau alta mama/multe mame, la puscarie.
Nu ma astept sa va pese de trauma pe care o veti produce copilului.
Bucuria "reusitei" dvs nu va tine cont de lacrimile copilului. Dar ce conteaza pentru dvs.
Dar bucuria va incepe sa paleasca, dupa o saptamana, o luna, doua si veti lua contact cu realitatea.
Ma astept insa sa va pese de pierderea locului dvs consacrat de victima. Ce va veti mai face cand nu veti mai putea pisa ochii prin instante, nu veti mai putea baga tremol in glas, despre cum nu v-ati mai fi vazut copilasul de x ani, luni, zile etc.
Basca ca nu veti mai avea cu ce sa va ocupati timpul: nu tu o plangere, o inregistrare, nu tu un boschet, nu tu un executor, nu tu o alienare, chiar si activitatea pe forum va disparea, caci veti fi ocupat cu copilasul, caruia, in loc sa-i pupati ceafa dupa baita si sa-i puneti comprese, va trebui sa-i raspundeti unde ii e mama. Naspa.
Brusc veti deveni calaul! Va asigur ca e un rol activ. Calaul nu freaca menta. Doar victima.
Va asigur ca e un rol pentru care chiar iti trebuie sange in instalatie. nu cred sa va tine! (instalatia)
Stiti vorba aia: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample (ca eu sa nu mai am nevoie de cutie, sa o inlocuiesc cu 2 luni la Targsor, iar dvs sa inlocuiti viata de plangeri cu una de vizionari filme cu copilul si sa-l cautati pe facebook).
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
proastasatului, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
interventie moderator
Va rog sa postati raspunsuri pt cel ce a initiat topicul, daca vreti sa va balacariti,deschideti-va topic separat, multumesc.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama, impreuna cu amantul acesteia mi-au indoctrinat copilul timp de 2 ani continuu. Aceasta a inceput acum sa refuze sa vina spunand ca "nu ma simt bine" (asa a fost invatata). Mentionez ca mama are o condamnare penala, si m-a lovit de fata cu copilul (exista un caz penal trimis in judecata). De asemenea exista un caz penal in curs de desfasurare unde aceasta este acuzata de furt si delapidare (initiat de mine). Este un razboi total din care nu cred ca va castiga nimeni si va sfarsi cu inchisoarea pentru cel putin unul dintre parinti.

Cum pot proceda, in cazul acesta? Femeia aceasta nu merita sa-i fie mama copilului meu, este violenta si un real pericol.

Mentionez ca femeia a incalcat toate ordonantele impuse, a trecut peste plangerile penale deschise impotriva ei (nu cred ca se rezolva aceste plangeri penale pentru ca nu s-au respectat.... nu cred ca este trasa la raspundere, din cate mi-au spus toti avocatii... nu se trimit in judecata astfel de fapte) De asemena toate lucrurile pe care le-am detinut in casa au fost vandute sau instrainate.

Copilul meu traieste cu mama si amantul de frica si este indoctrinata in fiecare zi de acestia. CONTINUU. A ajuns sa creada tot ce le toarna acestia. Din pacate are doar 6 ani.

Ce pot face?? Protectia copilului spune ca nu se baga ca-si pierd serviciul, la fel si politia locala.

3 ani de chin si peste 10 ordonante presedentiale CASTIGATE de subsemnatul - care nu s-au respectat si pentru care am facut plangeri penale.

Aceasta femeie e mama copilului dvs, ca vreti sau nu.
Pt ce a fost condamnata penal si in ce fel a fost ?
Mama cu amantul au indoctrinat copilul de 2 ani incoace, dvs aveti 3 ani de chin, poate explicati putin diferenta asta
" aceasta a inceput sa refuze acum sa vina", deci pana acum a venit ?
Zice ca nu se simte bine ca asa a fost invatata, ziceti dvs.. dar totusi, nu v-a dat vreo explicatie de ce nu se simte bine ?
Ce obiect au avut acele 10 ( zece) ordonante presedintiale ?
Ziceti ca e cercetata penal ca ati depus plangere pt furt , inteleg ca a vandut lucrurile din casa, dar de ce si delapidare ?
Ziceti de " toti avocatii " , oare cati au fost ? Ati fost la mai multi ca nu v-a convenit ce a zis primul ?
Mi se par cam multe 10 ordonante, nu stiu cate plangeri penala, faptul ca politia nu se mai baga si nici cei de la protectia copilului, poate ar trebui sa va ganditi sa abordati altfel problema daca cu plangeri pnale nu functioneaza, mai ales ca pare sa va fi dat seama ca e un adevarat razboi din care nu castiga nimeni.
Poate ar fi timpul sa incercati sa va apropiati de copil, ca ziceti ca pana de curand a venit, acum nu se simte bine..

Mentionez ca mama are o condamnare penala, si m-a lovit de fata cu copilul

A scris initiatorul topicului.
Poate ar fi timpul sa incercati sa va apropiati de copil, ca ziceti ca pana de curand a venit, acum nu se simte bine..

A raspuns Gi_jane.
Poate ne povestiti si noua cum in conditiile descrise de initiatorul topicului iti poti apropia copilul.
Sau comportandu-se astfel ce mesaj credeti ca a transmis mama copilului? Du-te ca eu iti sustin relatia? Tatal tau te iubeste? Suntem o echipa in a te creste?
Tot vina tatalui este ca sub pumnii mamei nu si-a putut apropia copilul??????

dar totusi, nu v-a dat vreo explicatie de ce nu se simte bine ?

Poate mai recititi odata ce s-a postat si va ganditi dupa ce cititi cu atentie ce copil s-ar simti bine plecand cu scandal, vazandu-si tatal agresat si lucrurile familiare vandute.
Doamne ce mister.....de ce nu se simte bine copilul..........

Doamna PS. eu unul locuiesc cu copilul si cu sotia. Insa nu e nimic, puteti salva ce ati scris acum si folosi cu alta ocazie cu un tatic caruia i-a fost furat copilul, ca ei sunt tintele dumneavoastra. Cat despre supararea pe care v-am pricinuit-o cu puscaria, nu inteleg de ce a, nu stiati ca infractorii ajung la puscarie? Nu stiati ca incalcarea hotararii judecatoresti e infractiune? nu e un vis de-al meu ci o realitate cu care multe dintre cele pe care le sfatuiati sa-si faca o cutie, se vor lovi in curand. Eu doar va ajut, nu cumva sa nu poata rezidentul sa ia cutia dupa el. Ii spun din start ce forma sa caute.

Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
When, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
When, nu ştiu pe cine reprezinţi şi de unde ai certitudinea că multe mame vor fi nevoite să aibă "o cutie"?! Eu tot dau exemple de "înţelepciune populară", acum se potriveşte:"Ulciorul nu merge de multe ori la apă, ori se crapă ori se scapă" şi, în curând, vei avea revelaţia că ulciorul "alienare parentală" se crapă cu zgomot şi se face ţăndări! Este drept, sunt deja victime, dar iubăreţii de îmbrăţişări cred că deja regretă amarnic, că nu mai au obiectul activităţii lor şi s-au trezit cu copilul, care din virtual, a devenit real, cu dorinţe, necesităţi şi drepturi.
În cazul de fată, ce dovadă are userul că familia copilului îl denigrează continuu? Are înregistrări, există martori care aud cum este denigrat tatăl, au constattat cei de la DGASPC abuzarea copilului? NU!
Atunci pe ce vă bazaţi? Că domnul a făcut plângeri penale? Păi scriu şi eu o plângere că numitul When m-a jignit pe reţelele sociale, că a afirmat că sunt femeie de moravuri uşoare, înseamnă că eşti infractor?! Pot scrie reclamaţie la DGASPC că numitul When îşi maltratează copilul, am văzut cu ochii mei - oare asta e dovada supremă?
Pe presupuneri, pe bănuieli nu puteţi să vă construiţi o teorie şi nici nu puteţi califica o persoană ca infractor, cu protocol sau fără.

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Tabără copil Martonze Martonze Bună ziua, Sunt în situaţia de a însoţi copilul într-o tabără de 4 - 5 zile, organizată de şcoală, unde pot participa şi părinţii ca ... (vezi toată discuția)
Copil luat cu forța de tata în cadrul programului de vizită. cum se poate rezolva? Monica liviu Monica liviu Ce se poate rezolva daca am terminat divortul si copilul este incredintat mamei si tata are drept de 2 zile pe luna si copilul plange ca nu vrea sa se duca si ... (vezi toată discuția)