avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... temei legal - caini care isi fac nevoile in scara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

temei legal - caini care isi fac nevoile in scara blocului si proprietarul nu ia masuri

vreau sa fac plangere la directia de sanatate, vecinii mei cu o mie de caini nu strang niciodata dejectiile de prin scara blocului si curtea comuna a blocului. vreau sa fac o plangere impotriva loc pe acest aspect..imi poate spune cine daca este vreun temei legal??
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:41, 8 Octombrie 2009
revenire
a facut cineva ceva asemanator..plangerea o depun mai bine la politie? sau politia comunitar?? stie cineva?

multumesc!
Puteti sesiza oficial directia sanitar veterinara si politia
Legea protectiei animaleleor
Eu am facut la Autoritatea de sanatate publica sesizare. Am scris concret, efectiv ca un vecin are 4 caini in apartament . Mirosul de caine se simte de la intrarea in casa scarii si este insuportabil pentru vecinii de pe palier. Am facut sesizarea pe adresa lor pe internet cu datele concrete atat ale mele cat si ale vecinului. Cam in 3 sapatamani au venit, m-au contactat, i-am condus la apartamentul cu pricina, nu au putut intra in casa ca-i rupeau cainii si nu aveau nici masca la ei. Au incheiat un PV la asociatie semnat de proprietar si i-au dat termen sa gaseasca alt loc de crestere a cainilor.
Incercati si dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin insalubru Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, as dori sa stiu ce masuri pot lua pentru a se igieniza apartamentul vecinului meu (suntem usa in usa pe acelasi palier la bloc) pentru ca de indata ... (vezi toată discuția)
Caine in apartament bloc david9797 david9797 buna ziua. vecina are un caine labrador este tinut 95% in apartament scos numai pt nevoi. cainele face galagie ,latra ori cine merge pe casa scarii. indiferent ... (vezi toată discuția)
Ce pot face impotriva unui vecin care bate un caine zi de zi pe scara blocului? ionutinfo ionutinfo Buna ziua tuturor. Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect. Un vecin, are hobby-ul de a bate un caine pe scara blocului. Este vorba de un caine ... (vezi toată discuția)