vreau sa fac plangere la directia de sanatate, vecinii mei cu o mie de caini nu strang niciodata dejectiile de prin scara blocului si curtea comuna a blocului. vreau sa fac o plangere impotriva loc pe acest aspect..imi poate spune cine daca este vreun temei legal??
Eu am facut la Autoritatea de sanatate publica sesizare. Am scris concret, efectiv ca un vecin are 4 caini in apartament . Mirosul de caine se simte de la intrarea in casa scarii si este insuportabil pentru vecinii de pe palier. Am facut sesizarea pe adresa lor pe internet cu datele concrete atat ale mele cat si ale vecinului. Cam in 3 sapatamani au venit, m-au contactat, i-am condus la apartamentul cu pricina, nu au putut intra in casa ca-i rupeau cainii si nu aveau nici masca la ei. Au incheiat un PV la asociatie semnat de proprietar si i-au dat termen sa gaseasca alt loc de crestere a cainilor.
Incercati si dv.
Vecin insalubru
Josephine2016
Buna ziua, as dori sa stiu ce masuri pot lua pentru a se igieniza apartamentul vecinului meu (suntem usa in usa pe acelasi palier la bloc) pentru ca de indata ... (vezi toată discuția)