avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita formulata pe adresa la care am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita formulata pe adresa la care am domiciliat in urma cu mai mult de 7 ani

Buna ziua,
Am primit la actualul loc de munca o adresa prin care dispune infiintarea unei popriri pe veniturile mele. Mentionez ca am descoperit urmatoarele neconcordante:
1. adresa de domiciliu stipulata in poprire este una la care am domiciliat in urma cu mai mult de 7 ani
2. nu mi-a fost trimisa o copie de pe încheierea de încuviinţare a executării silite - am cautat pe site-ul Ministerului Justitiei si nu am gasit nici un proces deschis impotriva mea de catre creditorul mentionat in poprire.

Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc frumos,
Stefan
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:10, 6 Noiembrie 2017
au trecut mai mult de 6 ani de cand nu am mai putut plati si a fost declarat neperformant. Cu siguranta ma incadrez la prescrierea datoriei, dar trebuie sa-i actionez in judecata iar de la BEJ am doar adresa primita pe adresa de la serviciu prin care le cere angajatorului sa plateasca suma stipulata in poprire... si am luat legatura telefonic cu BEJ-ul dar s-a comportat foarte agresiv...
sfatul meu e sa mergeti la un avocat pt o consultatie cu toate datele si actele ce le aveti .
multumesc
Nu asteptati dupa executor. In cazul unei contestatii la executare, instanta oricum va solicita dosarul de la executor. Se poate depune contestatia pentru a nu iesi din termen si apoi sa solicitati executorului sa va arate dosarul. Termenul legal de transmtiere documente din momentul in care i-ati solicitat executorului este de 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita - contestatie avand la baza prescriptia? mihail2012 mihail2012 In data de 05.03.2008 am incheiat un contract de credit bancar cu BCR S.A.. Mi-a fost acordat un credit in valoare de 30827 lei, acordat pe o perioada de 120 ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)