avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... afisarea la domiciliul sau sediul contravenientului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

afisarea la domiciliul sau sediul contravenientului

Buna ziua,

Care este interpretarea " afisare la domiciliul sau sediul contravenientului " - art. 27 din OG 2/2002?
Afisarea inseamna lipirea documentelor de usa unde isi are sediul/domiciliul contravenientul sau procedura se considera indeplinita daca agentul lasa documentele in cutia postala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 16:35, 6 Noiembrie 2017
Bună ziua,

Procedura de comunicare se consideră îndeplinită dacă documentele sunt în cutia poștală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)