avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizia de indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizia de indemnizație

Cum pot intra în posesia deciziei de indemnizație sau a deciziilor de indemnizație deoarece este vorba de două fetițe gemene?
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Beto4568, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 7 Noiembrie 2017
Solicitati celor de la AJPIS sa va comunice decizia respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc pentru al patrulea copil (nascut din sarcina gemelara) gabikahanko gabikahanko Inrebarea mea este daca am dreptul sa beneficiez de indemnizatie crestere copil si pentru al patrulea copil? Am 4 copii, prima nascuta in dec. 2008, al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni pentru al doilea copil alexaseba alexaseba Buna ziua , Am doi gemeni nascuti in decembrie 2011 .Am solicitat indemnizatia de 75% din salariul pe care lam avut si am mentionat ca am doi copii gemeni ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu crestere copil si indemnizatie la a-2-a nastere si ce pasi trebuie urmati aliskin2003 aliskin2003 Pe data de 15 martie 2016 am nascut pentru a doua oara 2 fetite pentru care vreau sa intocmesc dosarul pentru concediu crestere copil si indemnizatie. ... (vezi toată discuția)