avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executorul nu a virat banii în contul băncii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executorul nu a virat banii în contul băncii creditoare iar acum există posibilitatea să mi se solicite încă o dată plata

Buna ziua!Ma numesc Cristina Stan.Problema este putin cam complicata.Tatal meu a facut un contract de imprumut pentru un card,ALPHACARD VISA CREDIT,la Alpha Bank in 2006.In 2007 a ramas restant si a fost preluat de executorii bancari ai Alpha Bank.In 2009 a achitat in contul executorului care a preluat cazul aproximativ 4000lei(am chitantele in original care dovedesc asta).In 2013 tatal meu a decedat si abia in 2015 am facut succesiunea.La succesiune notarul ne-a cerut certificatul de sarcini si asa am descoperit ca acel card inca apare.In mai 2016 am mers la banca si am depus o cere prin care ceream sa mi se spuna daca suma a fost achitata sau nu,si daca nu sa mi se spuna cat mai am de plata.Raspunsul a fost ca mai exista aproximativ 1800 de lei din 2007.Atunci eu le-am dus chitantele si le-au scanat si de atunci tot astept un raspuns.Acum vre-o trei luni mi-au sugerat sa caut eu executorul care sa ocupat de caz deoarece se pare ca acesta nu a virat banii in contul bancii.Pe langa faptul ca sunt aproape sigura ca nu mai am nimic de plata intrebarea mea este,nu cumva datoria sa prescris avand in vedere ca din 2009 si pana acum banca nu a intreprins nici o actiune?Ca sa nu mai spun ca banuiesc ca ii pot da in judecata pentru faptul ca vor sa incaseze banii de doua ori!!Cu tot respectul cuvenit si in speranta ca ma puteti ajuta si indruma,va doresc o zi buna!!
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:28, 8 Noiembrie 2017
Ar fi bine sa cautati executorul si sa-i cereti dovada ca a virat banii bancii Alpha., cel putin stiti cine e vinovatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie neplatita la banca aquarius102 aquarius102 Buna seara! Am urmatoarea situatie: prietena mea are un credit si un card de credit la piraeus bank, luate, cred, in 2009. Ea e plecata din tara de vreo 4 ... (vezi toată discuția)
Probleme gen eos ksi cicio_carina cicio_carina Buna ziua, In urma cu 5 ani sotul meu a luat un imprumut pentru bunuri de la flanco.Acesta a fost platit aproape 2 ani (din 5 cat era creditul).Au fost ... (vezi toată discuția)
Alpha bank truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am o intrebare: am un card de debit la Alpha Bank iar luna trecuta cand am platit suma minima datorata, casierul a gresit destinatia banilor si in ... (vezi toată discuția)