avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate evita o executare silită prin trecerea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate evita o executare silită prin trecerea apartamentului pe numele minorului?

Buna ziua,aș dori să vă întreb dacă se poate trece apartamentul pe numele minorului de 3 ani,iar.in caz de o executare se poate atinge de el fiind pe numele minorului?Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lblbcbdb , utilizator 10:10, 27 Noiembrie 2017
A se vedea si prevederile art. 239 alin. (1) din Codul penal, conform carora
Fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, în tot sau în parte, valori ori bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă
.
Ana-Maria Pînzaru a scris:

A se vedea si prevederile art. 239 alin. (1) din Codul penal, conform carora
Fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, în tot sau în parte, valori ori bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in pericol blackiceflower blackiceflower Sotul meu a bagat firma in insolventa in dec.2011.Eu am aflat in dec.2012. Bineinteles, eu lucrez in alta parte , nu am acces in firma, dar am fost asociat cat ... (vezi toată discuția)
Actiunea revocatorie(pauliana)se poate alica si unui contract de donatie? auraneg auraneg DACA INAINTE DE A FII EXECUTAT SILIT TU AI DOMAT PROPIETATEA UNEI PERSOANE CREDITORUL POATE CERE ACTIUNE REVOCATORIE?(PAULIANA) (vezi toată discuția)
Credit ipotecar neplatit- actiune pauliana pt alt imobil vulpitzarea vulpitzarea Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)