avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, posibilitate deplasare notar la domiciliul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, posibilitate deplasare notar la domiciliul succesibilului

Buna ziua, mă numesc Grigore,
Daca unul dintre succesori nu se poate deplasa , din cauza bolii, dar este lucid și poate semna actele, notarul se poate deplasa la domiciliul acestuia?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 16:51, 7 Noiembrie 2017
Bună ziua,

Din punct de vedere legal, da, poate. Discutați cu notarul care se va ocupa de succesiune acesta stabilește dacă face sau nu deplasări.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune corina_alice corina_alice Buna ziua, Cum pot face succesiunea dupa moartea mamei, daca tatal meu este paralizat si netransportabil (nu poate veni la notariat)? (vezi toată discuția)
Procura notariala cora1 cora1 Buna ziua, Mama mea este bolnava de Alzheimer faza moderata si in ultima vreme simptomele bolii s-au agravat. Necesita supraveghere permanenta si o solutie ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil, in cazul unui parinte bolnav viviana.p. viviana.p. Buna ziua! Mama mea este imibilizata la pat(paralizata), iar eu si mama suntem unicii mostenitori(in urma decesului tatalui meu), al casei in care locuim, si ... (vezi toată discuția)