avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozit pe masina ridicata de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozit pe masina ridicata de primarie

in 2007 masina mi-a fost ridicata de catre angajatii primariei Bacau. Ieri, 06.11.2017, mi-a venit acasa somatie de plata de la "taxe si impozite" pentru ca nu am platit impozit la aceasta masina. Tinand cont de faptul ca aceasta masina a fost in "parcul lor auto" . .. pentru ce trebuie sa platesc impozit? Tin sa mentionez ca masina, dupa 10 ani, apare in continuare pe numele meu si nu a fost radiata. conform ordinului 1501 din 2006, capitolul 4, angajatii primariei nu aveau obligatia sa o radieze?
Cu stima!
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Alex Boga, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 7 Noiembrie 2017
In evidenta fiscala dv figurati drept proprietar al bunului mobil,pentru care conform disp Cod fiscal datorati impozit anual la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul fiscal la achiziția auto Alexapt Alexapt Am și eu o nelămurire legată de certificatul fiscal la o mașina, când am cumpărat mașina am făcut contract de vânzare cumpărare pe data de 26.12.2022 ... (vezi toată discuția)
Radiere mașină InaUngureanu InaUngureanu Dețin o Dacia pentru care nu am mai platit impozit din 2009 și cu care nu mai circulă nimeni din același an.Am vrut să o radiez,deci m am dus la primărie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)