avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre acte la casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre acte la casatorie

Dorim sa ne casatorim si exista urmatoarea situatie: suntem din orase diferite, detinem fiecare cate o casa proprietate,ea nu doreste sa schimbe numele, vom locui in ambele proprietati dupa cum ne cer interesele.
In acest caz este obligatoriu sa schimbam actul de identitate tinand cont ca nu exista in el referire la starea civila?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 11:49, 8 Noiembrie 2017
Nu se schimba CI in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu parintzi ptr casa .... putin ajutor pls... swann_cta swann_cta Am o mare neintelegere cu mama mea si anume... ea are o casa in jud botosani si una in jud constanta,ambele care sunt pe numele ei ,ea fiind in varsta de 62 de ... (vezi toată discuția)
Anularea schimbarii de nume dupa casatorie, straini Ce efect are schimbarea de nume printr-un act civil romanesc pentru un cetatean strain si ce instanta (romaneasca sau staina) este competenta pentru ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele anterior inainte de recasatorie? slaura slaura Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: am depus cererea de divort in noiembrie 2010, decizia definitiva am primit-o in ianuarie 2012, urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)