avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Buna ziua . Daca implinesc 12 luni la actualul loc de munca in a 8 a luna de sarcina beneficiez de prenatal? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:36, 8 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Beneficiati de concediu de sarcina (prenatal) dar si de concediu de lahuzie (postnatal) daca aveti minim o luna de stagiu de cotizare (vechime).
Pentru a beneficia de concediu de cresterea copilului pana la 2 ani aveti nevoie de minim 12 de stagiu de cotizare (vechime) in ultimii 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare prenatal marianadinca marianadinca pot sa beneficiez de prenatal cu o norma de 2 ore/7 zile pe saptamana? (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Pot lua pre/postnatal si ccc? AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Am fost in CCC pana la 2 ani pana in iunie 2020 (copilul a implinit 2 ani in iulie 2020). Am aflat ca sunt din nou insarcinata si din iunie 2020 ... (vezi toată discuția)