avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune prin western union?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune prin western union?

buna seara. am si o mica mare problema si sper sa ma puteti ajuta!!!
acum cateva saptamani am cunoscut pe cineva prin intermediul internetului,persoana fiind din anglia. in acest timp aceasta persoana mi-a trimis de cateva ori bani prin western,insa mentionez ca eu nu i-am cerut niciodata acest lucru.suma ar fi cam 1500 de euro in interval de o luna.
dupa ceva timp mi-a cerut sa merg la el insa i-am explicat clar ca nu pot din motiv ca mama mea nu se simte bine.acum sa enervat si a zis ca suna la politie si ma reclame
CREDE-TI CA AR PUTEA SA IMI FACA PROBLEME?
va multumesc pentru eventualele raspunsuri
o seara placuta
Cel mai recent răspuns: A111 , utilizator 06:18, 27 Ianuarie 2011
Si daca, .. banii ar fi fost ceruti.. prin e-mail, sms, etc?
Daca intr-un dosar ar fi peste 100 persoane de la care "inculpatul" ar fi primit bani?
( fapta dovedita de anumite documente luate de procuror de la w.e. ), dar suma nedepasind 100.000 E , ( undeva pe la 93.. ). In dosar fiind cateva plangeri ,(.. 2 citite de procuror in momentul prezentarii dosarului).
Alti cativa ar fi spus ca Da, au trimis bani dar nu se considera parte civila.. am citit ca incadrarea ar fi de la 3 la 10 cu executare.
ce s-ar intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere penala man4ice man4ice Buna ziua. Vreau si eu va rog cateva raspunsuri la problema mea. Am trimis unei persoane prin banca , o suma de bani pentru a imi aduce un produs din ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)
Plangere penala de inselaciune Activ Investigatii SRL Activ Investigatii SRL Buna ziua , Am inregistrat datorii la plata chiriei unui sediu , catre o persoana juridica. Am platit cand am putut, am vorbit cu dansii la telefon, nu ... (vezi toată discuția)