avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar

Are cineva idee daca s-a scos impozitul forfetar sau daca se va scoate anul acesta?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 10:50, 9 Octombrie 2009
anajanette, sa nu uiti vreodata ca esti un element de sacrificiu, dupa asa-ziza revolutie din '89! Altfel, sa ne straduim sa traim bine dupa 20 de ani tranzitie!
annajanette a scris:

Are cineva idee daca s-a scos impozitul forfetar sau daca se va scoate anul acesta?

multumesc


In OUG 34/2009 scrie ca impozitul forfetar este valabil pentru 2009-2010. Mai scrie ca in anul infiintarii nu se plateste impozitul forfetar. Asa ca daca constituiti firma la inceputul anului viitor, mai este putin, nu veti plati acest impozit in 2010. (Asta sperand ca nu vor face iar modificari care sa ne sugrume si mai mult.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc impozit forfetar intre data depunerii cererii de supendare a activitatii si data termenului de judecata? moiceanumarius moiceanumarius Buna ziua, Am un SRL pentru care am depus cere de incetare a activitati la Reg. com. Data depunerii a fost 9 nov 2009 iar termenul de judecata a fost ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar madalina85 madalina85 Buna ziua!As dori sa-mi infiintez o firma pana la sfarsitul anului 2009! Vreau sa stiu care este data la care voi incepe sa platesc impozitul forfetar? (vezi toată discuția)
Impozit pe profit trim 1 2010 lylyan lylyan Buna Daca am inreg pierdere in trim 1 din 2010 platesc imp aferent CA pe 2009? multumesc (vezi toată discuția)