avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda pe locul meu de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda pe locul meu de parcare

Am un contract de inchiriere pe un loc de parcare. Cand am venit acasa, langa mine a parca cineva foarte strans in partea dreapta, avand si o alta masina in stanga. Astfel incat eu dupa ce mi-am parcat masina s- a blocat accesul in masina din dreapta, care nu imi lasase spatiu. Cea din stanga, era nemiscata de 24 ore, deci clar cel din dreapta a venit ulterior si nu a lasat suficient spatiu.

Problema este ca-am trezit apoi cu amenda ca i-am blocat intrarea soferului. Si nu am putut face nimic pentru ca nu am putut dovedi ca respectivul a parcat si pe spatiul meu deoarece marcajele erau sterse, fiind vechi de 10 ani de cand le-a facut ultima oara ADP.

Daca eu sunt la zi cu plata locului de parcare si am si sesizare facuta la ADP din primavara (anterior amenzii) ca solicit sa-mi refaca marcajele sterse, pot acum sa imput plata amenzii ADP-lui? Pt ca politia mi-a spus ca nici nu l-ar fi putut soma pe ala, pt ca nu exista marcaje. Dar eu platesc locul! Si am inteles ca se considera infractiune sa marchezi tu dupa cum vrei locul de parcare.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Alina2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:29, 9 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
[Formulati contestatie impotriva procesului verbal de contraventie in care prezentati situatia de fapt,alta solutie nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Depasire tramvai partea stanga in mers cristi 77 cristi 77 In data de 10.10.2008, aflandu-ma pe strada 11Iunie, strada cu doua sensuri de mers, am depasit un tramvai aflat in mers ( tocmai plecase din statie fara ... (vezi toată discuția)