Am un contract de inchiriere pe un loc de parcare. Cand am venit acasa, langa mine a parca cineva foarte strans in partea dreapta, avand si o alta masina in stanga. Astfel incat eu dupa ce mi-am parcat masina s- a blocat accesul in masina din dreapta, care nu imi lasase spatiu. Cea din stanga, era nemiscata de 24 ore, deci clar cel din dreapta a venit ulterior si nu a lasat suficient spatiu.
Problema este ca-am trezit apoi cu amenda ca i-am blocat intrarea soferului. Si nu am putut face nimic pentru ca nu am putut dovedi ca respectivul a parcat si pe spatiul meu deoarece marcajele erau sterse, fiind vechi de 10 ani de cand le-a facut ultima oara ADP.
Daca eu sunt la zi cu plata locului de parcare si am si sesizare facuta la ADP din primavara (anterior amenzii) ca solicit sa-mi refaca marcajele sterse, pot acum sa imput plata amenzii ADP-lui? Pt ca politia mi-a spus ca nici nu l-ar fi putut soma pe ala, pt ca nu exista marcaje. Dar eu platesc locul! Si am inteles ca se considera infractiune sa marchezi tu dupa cum vrei locul de parcare.