avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contraventie rutiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contraventie rutiera

BUNA ZIUA, un avocat specializat pe contraventii rutiere, ma poate ajuta si pe mine. georgecoica@gmail.com.
Cel mai recent răspuns: , 09:11, 9 Noiembrie 2017
as dori sa fac o contestatie la un proces verbal rutier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces verbal rutier ... synchrronn synchrronn buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces verbal rutier de alcoolemie 0,05, cu 90 de zile suspendarea permisului , am cerut analizele la sange ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina parcata neregulamentar Paraschivion Paraschivion A fost ridicata masina parcata regulamentar, in orasul Constanta. Procesul verbal este intocmit de catre politia locala (Nu a fost nici un reprezentant de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in sectorul 2 si proces verbal de contraventie incheiat de biroul incidente rutiere sector 3 cristinafeb cristinafeb Buna ziua, am o dilema. Am avut un accident rutier pe raza sector 2. Am fost la Accidente usoare sector 2 unde s-a eliberat doar autorizatia de reparatie insa ... (vezi toată discuția)