Buna ziua.
Am si eu o intrebare daca e posibil sa imi raspunda cineva.
Sunt singur la mama ,tata nu am sunt facut din flori ,in urma cu ceva timp nu mammai inteles cu mama mea si am hotarat sa plec de la domiciliul acesteia sa stau cu gazda ,acolo imi facusem o micuta locuinta pe propietatea acesteia cu acordul ei .Acum dupa plecarea mea mama a facut act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere fiului meu si a pus si o suma de bani acum intrebare ..Eu ca unic fiu mai am vreun drept acolo ?acum sau dupa moartea acesteia ?Va multumesc.
Buna ziua,
In timpul vietii mama dumneavoastra poate sa dispuna cum doreste de bunurile ei deci sa le si vanda.
Dupa decesul ei aveti dreptul DOAR la bunurile care la acel moment sunt in proprietatea ei (casa, daca a fost vanduta, nu mai este in proprietatea ei).
Ok.A facut actul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si a pus si o suma de bani pe absolut totul in afara de acce constructie facuta de mine pt ca nu a putut sa o vanda deoare ce nu sunt acte pe ea de autorizare .Mai am vreun drept.
Proprietar
nutica.r
fratele meu este casatorit de 8 ani si locuiesc in casa mamei noastre pe care a dobindito prin mostenire.sotia fratelui meu insista sa le dea acte,pe acest ... (vezi toată discuția)