Buna! Lucrez in domeniul privat de aproximativ 3 ani. La firma actuala sunt angajat de doua luni, insa vechea firma, care s-a inchis pe motiv ca e in faliment, trebuie sa ne plateasca salariile-mie si colegilor mei-pe lunile iulie si august. Am depus, pe rand, sesizari la ITM, iar lor le-a venit prin posta un raspuns prin care acestia vor continua cercetarile. Eu inca astept raspunsul. Dupa ce o sa-l primesc, pot merge in instanta pentru recuperarea salariilor? Am nevoie de avocat sau ma pot reprezenta singur? Care este procedura? Va multumesc!
Daca firma e in faliment, trebuia sa va adresati lichidatorului si poate pina acum aveati deja banii. Reclamatia la ITM urma sa o faceti dupa aceea, dar tot. fara eficienta si atunci. Plata salariilor are prioritate la masa credala. Nu aveti nevoie de avocat, mergeti la lichidator.
Intrebare
aleluta
Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)