avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desființare donație
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desființare donație

Buna ziua.Un prieten mi.a donat o bucata de pamant legal prin act de donatie la notar am platit eu totul,donatia e fara clauze ,eu am construit legal o casuta pe acel teren cu toate autorizatile pe numele meu .
Acest prieten e despartit legal de mai multi ani acum are un baiat de 17 ani .
INTREBARE....Se mai poate sparge acea donatie de catre cineva vreodata ?Mentionez ca mai detine 1700 mp cu casa si mai multe anexe .Ce pot sa fac in conditia ca se poate sparge donatia .Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: pandurustelica , utilizator 17:01, 9 Noiembrie 2017
Nu se "sparge".
Ca prietenul mai are si alte bunuri, din care fiul sa isi ia dreptul.
Doar daca terenul pe care vi l-a dat valoreaza mai mult decat casa, anexele si 1700 m.p.
Raluca Balan a scris:

Nu se "sparge".
Doar daca terenul pe care vi l-a dat valoreaza mai mult decat casa, anexele si 1700 m.p.

Ok va multumesc .nu valoreaza pt ca mie mi.a dat doar 227 mp .pandurustelica a scris:

Raluca Balan a scris:

Nu se "sparge".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18 felicialuncasu felicialuncasu Buna ziua Ma numesc Felicia si sunt din Botosani. Am vazut discutiile de pe forum si am vazut ca raspundeti, pe intelesul tuturor, unor probleme care nu le ... (vezi toată discuția)
Donatia-cardasie intre sot si socrii ingprofmec ingprofmec Sunt casatorita din 1987. In1991parintii sotului ne-au propus sa construim o casa pe pamantul lor,casa ce se va invecina cu casa lor, fiind de acord si ei si ... (vezi toată discuția)
Coproprietate leusan leusan socrii mei au decedat .A rama o casa si terenul aferent.In actul de v/c din 1972 se specifica: ,,se vinde din suprafata totala de 1760 mp ,apartamentul ... (vezi toată discuția)