avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel la instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel la instanta

ma invata cineva cum pot sa fac apel,care sunt procedurile? poate isi face cineva timp sa mi explice...din lipsa banilor nu mi pot permite un avocat si atunci incerc si aceasta varianta ! Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
grasu007, utilizator
Cel mai recent răspuns: grasu007 , utilizator 00:59, 15 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va motivati apelul dupa cum considerati ca ar fi in favoarea dvs. si explicati pe larg de ce este gresita hotararea primei instante sub aspectul legalitatii si al temeiniciei, sau doar al temeiniciei.
daca mai aveti timp sa mi mai raspundeti eu va multumesc f mult,banuiesc ca nu trebuie sa explic in articole si in termeni avocatiali nu? fiind la prima abatere ma gandesc ca se poate da si amanarea pedespsei,cel cu care am fost la fapta a primit tot 8 luni cu susp si a mai facut puscarie
Pentru ce infractiune ati fost condamnat? copiati minuta.
Buna ziua,inselaciune,tentativa de complicitate la inselaciune...
pot depune apelul fara motiv acum si la primul termen sa depun si motivul?

Alte discuții în legătură

Calcul termen depunere apel- termen motivare apel oanaportar oanaportar Va rog frumos sa imi spuneti: - pentru furt, cf. Noului Cod penal si Noului Cod de Procedura Penala, cum se calculeaza termenul de depunere a Apelului ... (vezi toată discuția)
Sotul a decedat - schimbare nume cornel10 cornel10 sotul a decedat de 4 ani , acum sant singura ,acum vreau sa am numele pe care lam avut cand eram singura fata, ce am de facut , cat ma coasta an lei , ? va ... (vezi toată discuția)
Apel dosar inselaciune- inscrisuri si etape grasu007 grasu007 am avut fond pe un dosar de inselaciune,tentativa de complicitate la inselaciune...mi au dat 8 luni cu suspendare,eu am cerut amanarea aplicari pedepsei pt ca ... (vezi toată discuția)