avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua,
avem un deces si nu stim cum aflam de toate conturile bancare si eventualele depozite ale decedatului. Unde ne putem adresa?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:57, 10 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la notar daca va înțelegeți între voi toti moștenitorii.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

multumesc pentru raspuns! inteleg ca ne ajuta notarul in acest sens?
noi ne intelegem intre noi, dar nu stim daca sunt depozite bancare si unde sunt.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notarul va poate ajuta doar cu emiterea unor adrese catre diferite banci (care considerati dvs), pentru eliberarea unor extrase de cont cu eventualele lichiditati pe care le detinea defunctul. Cu adresele de la notar, va prezentati la sediul fiecarei banci si solicitati extrase de cont.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont banci michirec michirec Tatal meu a decedat de curand;a fost foarte secretos cu banii care ii avea la banca, s-a gasit in casa dupa decesul sau ,doar un singur extras de cont de la o ... (vezi toată discuția)
Raspunsul notarului todirasc todirasc Ca sa aflam conturile tatalui nostru care a decedat , de la banci(daca are ori nu conturi ) a trebuit sa mergem la un notar. Aici am platit o taxa si ni s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenitor - succesiune - conturi iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune INTREBARE: as dori (pe baza legala dar si pe baza experientei voastre practice) sa imi raspundeti cum trebuie sa procedez practic, pe etape si cu ce documente ... (vezi toată discuția)