avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... carnetul de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

carnetul de munca

Buna dimineata,
Cum se incheie o carte de munca in cazul unei cereri de pensionare pt invaliditate?
Cel mai recent răspuns: coto , utilizator 14:54, 13 Octombrie 2009
Solicita pensie de invaliditate pt gradul ........, conform Legii 19/2000.
multumesc.
Nu se incheie carnetul de munca in cazul solicitarii iesirii la pensie .. se face inscrierea ca se solicita iesirea la pensie de invaliditate, conf.Legii nr.19/2000 urmand ca la data comunicarii deciziei de pensionare sa se inceteze raportul de munca in baza art.56 lit.d C.mun.
Multumesc . Raspunsul imi este util.
O zi buna !C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare in urma invaliditatii mirabela_viorela mirabela_viorela Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat din partea voastra pentru ca nu m-am mai lovit de o astfel de situatie si nu stiu exact pasii de urmat, si anume: Un ... (vezi toată discuția)
Incheiera carte de munca venturianov venturianov buna ziua, suntem o firma mica, tinem cartile de munca la itm; o salariata are o decizie asupra capacitatii de munca eliberata de comisia de expertiza; am ... (vezi toată discuția)
Decizia asupra capacitatii de munca hantzi hantzi Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit Decizia asupra capacitatii de munca, cu incadrare in gradul III de invaliditate. Am trimis o copie la ... (vezi toată discuția)