avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool la volan, suspendare 2 ani permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool la volan, suspendare 2 ani permis

daca am avut suspendare 2 ani din 2014 cand sa intamplat si anul asta expira suspendarea de permis nu scrie nici intrun act daca e suspendat sau anulat,lam predat eu la rutiera cu dovada si mia dat dovada fara drept de conducere pe perioada de supraveghere,cum recuperez permisu?va rog ajutatima cu un rasp..sau cine a mai patit cum a procedat daca poate sa imi spuna.va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Daca ati fost condamnat, permisul se anuleaza.
in sentinte de supravegherie nu scrie de permis nici anulat nici suspendat,doar fara drept de conducere pana la terminarea de supraveghere de 2 ani ,o cunostinta mi-a zis ca a fost condamnat in lipsa tot pentru alcoll si a fugit in spania dupa 5 ani a venit acasa si a dat de permis si i sa spus ca el are permisul la rutiera,cineva mi-a spus ca se face redobandire?
daca se anuleaza ce e de facut in privinta asta?ma puteti ajuta cu un sfat va rog frumos
Sustineti examen pentru alt permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Costel74 Costel74 Am fost condamnat pentru conducere fără permis (art335.alin2 categorie necorespunzatoare) ,permisul nu mi s-a suspendat pana la începerea pedepsei. Acum ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis Rotatu Rotatu Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat si dovada expirata Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 18.11.2018 am fost surprins conducand masina fara permis de conducere si cu dovada expirata, eu am primit o instintare ca in data de ... (vezi toată discuția)