avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

As avea o nelamurire in legatura cu partajul.
Sunt divortata de mai multi ani dar de doi ani facem partajul.
Avem un apartament cumparat de la FLIPS cu un pret derizoriu, iar executorul judecatoresc in expertiza a declarat ca nu poate fi evaluat apartamentul la valoarea la care a fost achitat in 1992 pentru ca citez ,,constituie un avantaj al partilor'' acest apartament. Intrebarea mea este cum as putea sa precizez actiunea ca judecatorul sa tina cont de valoarea actuala a imobilului?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Paula14 , utilizator 20:17, 10 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Pai la valoarea de circulatie de la momentul divortului se va stabili valoarea imobilului.
Asa si cereti.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Pai la valoarea de circulatie de la momentul divortului se va stabili valoarea imobilului.
Asa si cereti.

Asta e problema am cerut si deja e al doilea expert..dar se pare ca instanta nu e lamurita nici acum...
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Paula14, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se imparte locuinta? Anonim0305 Anonim0305 Daca doi soti au divorțat in anul 2016, iar in prezent, se va realiza partajul, daca locuinta cumpărată in 2008 este înregistrată cu o valoare de 36.000 ... (vezi toată discuția)
Tranzactie/partaj imobil karina_rose karina_rose Buna ziua sunt noua pe acest site si mi se pare de bun augur. Felicitari !!! Insa vin si eu cu o problema destul de dificila. Am divortat in 2006 iar situatia ... (vezi toată discuția)
Partaj, credit alexamadalina alexamadalina Buna ziua, In luna ianuarie 2013, am divortat de comun acord, nu am facut partaj, avem ca bun comun din casnicie un apartament ipotecat la Banca ... (vezi toată discuția)