avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Boxe la bloc
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Boxe la bloc

Buna ziua,
Detin in propietate un loc de parcare mai mare (20 m) la demisolul (amplasat la nivelul parterului) unui bloc nou construit. Pe o parte din acesta suprafata doresc sa construiesc o boxa (practic doua boxe mai mici delimitate intre ele printr-un stalp de rezistenta).
Vreau sa stiu care sunt documentele necesare pentru obtinerea tuturor autorizatiilor necesare.
Tin sa precizez faptul ca pe releveu imi apare parcare+boxa dar in contractul de vanzare cumparare apare sub numele de parcare, in conditiile in care eu am platit pentru boxa separat.
Sunt necesara autorizatii si in cazul in care doresc contruirea acelor boxe din tabla fara zidarie, dar in cazul amplasarii unor dulapuri metalice in acea zona, pe propietate privata ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dani314 , utilizator 08:19, 13 Noiembrie 2017
Este necesar proiect tehnic si autorizatie de constructie numai in varianta in care intentionati sa executati modificari constructive=stalp de rezistenta
ynocentta a scris:

Este necesar proiect tehnic si autorizatie de constructie numai in varianta in care intentionati sa executati modificari constructive=stalp de rezistenta

Si in cazul in care vreau sa zidesc boxa cu bca/caramida?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie- este necesara? ASRadu ASRadu Buna ziua, doresc sa stiu daca este nevoie sa obtin autorizatie de constructie pentru a inchide un spatiu aflat in continuarea unui loc de parcare la parterul ... (vezi toată discuția)
Constructie boxe subsolul blocului zoltar zoltar Buna ziua, Am construit impreuna cu mai multi locatari boxe la subsolul blocului. Boxele sunt din caramida sau BCA la care s-a pus o usa metalica fara sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii? bioana70 bioana70 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Doresc sa demolez o bucatarie de vara care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)