avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate încheia un contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate încheia un contract de munca

In condițiile in care angajata a fost soția administratorului pana in anul 2015, dansa a fost angajata cu contract de munca pe funcția de manager marketing ,din anul 2010, nu s-a prezentat niciodată la locul de munca dar a fost pontata, nu are semnate statele de plata. Între timp după divorț și-a schimbat și actul de identitate și nu l-a prezentat nici in momentul de fata. Administratorul ce poate sa facă in aceste condiții? Cum se poate încheia acest contract fiind amenințat ca dacă i se va încheia contractul de munca va face sesizare la ITM pt plata salariilor .! Contractul a fost încheiat pe un salariu brut de 2000 lei. Menționez ca dansa in tot acest timp a desfășurat alte activități unde nu știm dacă au fost cu forme legale. Care ar fi primul pas care ar trebui sa-l facem pt a încheia acest contract și fără sa ii achitam salariile de pe statele de plata nesemnate. Este logic ca nu cred ca exista vreo persoana care ar lucra 7 fără sa i se plătească salariul. Este o intenție de a dânsei de a i se conduce un contract de munca fără sa muncească dar sa-i fie achitate toate contribuțiile la stat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 11 Noiembrie 2017
Se poate proba ca a primit salariul fără sa semneze statul de plata?
Se poate proba ca a primit salariul fără sa semneze statul de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim semnat doar de angajator - in fapt, persoana a fost la lucru si pontata ca atare Maran Corina Maran Corina Buna ziua, Am avut 6 controale ITM in anul 2015, peste care am trecut cu bine. Acum, am un necaz mare. 1. Societatea \"X\" a incheiat contract cu \"z\" ... (vezi toată discuția)
Cum poate inceta contractul de munca astfel incat sa beneficiez de somaj? deejaydanyaero deejaydanyaero am intampinat o problema in ultima perioada a activitatii mele in munca, desi am facut un compromis la semnarea contractului pt muncitor necalificat cu toate ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contract de munca julaikos julaikos Am nevoie de niste sfaturi de la cineva care cunoaste mai bine aceste aspecte,dar intai sa prezint situatia: in luna iulie anul trecut am inceput sa lucrez la ... (vezi toată discuția)