avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contestație executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contestație executare silita

Se poate ataca in instanta executarea silită?Si ce sanse de castig sunt?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:19, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti depune contestatie la executare, daca aveti motiv de constestie, aveti si sanse de castig. Mergeti la un avocat cu actele, ca din doua cuvinte ale dvs nu se pot aprecia sansele de castig.
Puteti depune contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de executare. Totodata puteti ataca si titlul executoriu. Nu va poate spune nimeni ce sanse aveti nestiind despre ce speta este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita legala sau nu? PerpetuumMobile PerpetuumMobile Buna seara, Am nevoie de ajutor in legatura cu o speta si posibil de un avocat care sa ma reprezinte. O sa scurtez povestea in interesul timpului, dar o pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionelmic ionelmic Buna ziua, Se poate face contestatie sau cerere de suspendare a unei executari silite emisa catre o persoana fizica, daca nu se cunoaste componenta ... (vezi toată discuția)
Executat kruk Vescarviorel Vescarviorel De astăzi mi sa reținut o suma din salar . Neștiind de ce am întrebat la birou pentru ce. Surpriza a fost sa mi se spună ca sunt executat silit pentru un ... (vezi toată discuția)