avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi obligat la plecarea din firmă să plătesc mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi obligat la plecarea din firmă să plătesc mai mulți bani decât a costat un curs de calificare?

Am semnat un contract de munca la o firma in care este specificat ca daca doresc sa plec de la aceasta firma mai devreme de doi ani sunt obligat sa platesc o suma de 6000 lei reprezentand contravaloarea unui curs de calificare platit de firma . (curs care in realitate a costat 1500 lei)
Exista posibilitatea sa plec de la aceasta firma fara sa mai platesc suma de 6000 lei ?
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Fildan Lucian , utilizator 13:49, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista decât posibilitatea ca angajatorul sa renunțe la efectuarea plății.

Obligaţia de restituire ce incumbă salariatului nu poate depăşi cuantumul cheltuielilor făcute de angajator cu formarea sa profesională.
Va multumesc mult !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract cu clauza de formare profesionala Vladevv Vladevv Clauza din contractul meu suna cam asa : \'\' l. Clauza de formare profesionala: l.l. Angajatorul are urmatoarele obligatii:a) ) sa asigure, pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Act aditional andreea_nov andreea_nov As dori sa stiu ce se intampla daca am semnat un act aditional ca nu plec un an de zile din firma unde sunt angajata si doresc acum sa plec.Din act rezulta ca ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala incetare cim iulya_amc2006 iulya_amc2006 Buna ziua In luna septembrie am semnat un contract pe o perioada de 3 luni si un act aditional in care este specificat ca in cazul in care plec mai devreme ... (vezi toată discuția)