avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare impozit Germania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare impozit Germania

Ma poate ajuta cineva cu un consilier pentru a îmi recupera taxele plătite în germania în anul 2016 respectiv 2017? Mai precis impozitul
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bianca_beu , utilizator 14:54, 22 Ianuarie 2019
Salut,
Observ că nu ti s-a răspuns solicitării până acum. Dacă încă te afli in dificultatea de a recupera sume din impozit si alocații, poți apela la cei de la Titanis Group, tel 0745760245 sau 0743460256.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante abonament teleokm AnnaMariaR AnnaMariaR Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu cele 4 abonamente pe care le am cu cei de la Telekom, in primavara acestui an acestia au avut lucrari de ... (vezi toată discuția)
Penalitati pentru impozit auto achitat deja irinapapuc irinapapuc Detin un autoturism din 2013, pentru care am platit in fiecare an impozitul, prin ghiseul.ro, la primaria sectorului 5, conform domiciliului meu initial. Din ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit casa si teren My Diana My Diana buna ziua, Fiica mea, in varsta de 15 ani are certificat de handicap grav din anul 2010 cu insotitor..De curand am aflat ca suntem scutiti se impozitul pe ... (vezi toată discuția)