avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... da,se poate demonstra ca a mers la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

da,se poate demonstra ca a mers la servici

au un caiet in care se scrie in fiecare zi cine este prezent la servici,cata marfa ia in primire din ziua precedenta,cat lasa cand se termina tura,lucruri de-astea............si nu m-ati inteles,el trebuie sa ia banii pe luna septembrie plus banii din perioada de preaviz si banii pe concediu de odihna neefectuat in perioada in care a lucrat.iar patronul,practic, vrea sa-i dea doar banii din cele 15 zile de preaviz,motivand ca restul ii opreste pt ca angajatul in cauza ar fi furat de la el,dar nu are nicio dovada pt ceea ce sustine,doar banuiala sau mai bn zis pretextu(pt ca ii trebuie un motiv sa scoata niste banii,nu)si din cate stiu eu banuiala nu este o proba
Cel mai recent răspuns: ionny , utilizator 14:21, 9 Octombrie 2009
off topic:
Stimate domn Ionny, daca ati deschis un subiect continuati sa scrieti tot on acelasi topic, folosinf butonul "Raspunde" din partea de jos a mesajului .
Daca deschideti cate un topic/subiect nou la fiecare mesaj, nu mai poate fi urmarita "povestea" dvs.
Puteti citi regulile de postare si de scriere mesaje in partea de sus a paginii.
ok,multumesc pt informatie.....si sunt fata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere geniu geniu bunaziua este normal ca mama dupa ce a avut concediu medical vreo doua luni , cind a vrut sa se intoarca la servici a primit praviz precum vrea sa o dea ... (vezi toată discuția)
legea insolvenþei persoanelor fizice ContSters320540 ContSters320540 Exista o astfel de lege? Ma intereseaza, daca \\"uzufructul viager\\" poate fi atacat in instanta atunci cand ai un credit la banca la care mai ai de dat bani. (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca - someri nika7221 nika7221 Eu si sotul suntem in somaj.Mai trebuie sa mergem si noi cu carnetele de munca la casa de pensii?Va multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)