avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune de granituire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune de granituire

Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca avocatul paratilor are dreptul (fara nici un consultant de specialitate) sa ceara anularea cererii de recuzare a expertului topograf solicitata de reclamant si de ce?
Cel mai recent răspuns: eloise923 , utilizator 09:08, 14 Noiembrie 2017
Nu exista reglementata de codul de procedura civila anularea cererii de recuzare.

Ana-Maria Pînzaru a scris:

Nu exista reglementata de codul de procedura civila anularea cererii de recuzare.



Dar faptul ca avocatul paratilor cere anularea recuzarii expertului nu denota faptul ca expertul tine cu ursul. Cum pot folosi in instanta acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare expert recomandat de parte ghiocelioana ghiocelioana Expertul parte poate fi recuzat pentru aceleaşi motive precum judecătorul. Faptul că un expert a efectuat o expertiză contabila judiciară într-un ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert constructii sabinaincas sabinaincas este un motiv bine intemeiat sa ceara recuzarea expertului pe motivul ca nu a fost citat? sunt 5 mostenitori vreau sa precizez ca a fost citate toate ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)