Buna ziua .Spuneti-mi va rog, daca fratele meu e obligat sa o primeasca in casa pe fosta pana la pronuntarea divortului,e obligat sa o si tina pe banii lui.?Daca ea sustine una si buna ca are derepturi, nu tot asa de bine are si obligatii.? SI Cum ea zice ca nu are bani, vrea sa plece din casa, dar nu o da afara nimeni, atat ca ii cere sa contribuie la cheltuieli.Poate sa il acuze ca a dat-o afara cu forta.?
Bine , dar e obligat sa o tina pe banii lui, ca ea s-a intors de la alt barbat, nu ia mers cu ala si acum nu are unde sa mearga si nu are nici bani.El are un copil de crescut, ceea ce nu pot spune si de ea,caci nu si-a facut griji de copil cand a plecat la ala.Dupa cate stiu, da, are drepturi dar asta nu inseamna ca trebuie sa o si intretina, ea atunci ce obligatii are?Daca nu ca sotie,atunci ca mama,sa aduca bani sa contribuie la cheltuieli si la cresteerea copilului.
Bun si atunci o individa ca asta care a facut atatea,nu are nici un fel de obligatii,are numai drepturi?imi pare rau,dar nu pot sa cred asa ceva.Adica ea isi paraseste copilul,se duce se prostitueaza,dupa cum a spus chiar tatal si sora ei si atunci cand nu-i iasa pasenta ,sa se intoarca sa faca pe nevinovata,Nu cred ca o lege poate sustine asemenea tampenii,am sa citesc si eu codul familiei sau dreptul familie,ma rog,sa vad unde scrie asa ceva,Nu zic ca ii iau apararea lui,dar e un fapt recunoscut si de individa ,faptul ca traieste cu altul.Numai o minte bolnava poate gandi ca mai poate convietui in casa cu asa specimene si sa o mai si intretina.