Buna ziua .Spuneti-mi va rog, daca fratele meu e obligat sa o primeasca in casa pe fosta pana la pronuntarea divortului,e obligat sa o si tina pe banii lui.?Daca ea sustine una si buna ca are derepturi, nu tot asa de bine are si obligatii.? SI Cum ea zice ca nu are bani, vrea sa plece din casa, dar nu o da afara nimeni, atat ca ii cere sa contribuie la cheltuieli.Poate sa il acuze ca a dat-o afara cu forta.?
Buna seara.Multumesc pt sfaturi,da trebuia sa faca asta,dar nu e tarziu nici acum,cu atat mai mult ca aceasta individa a venit astazi pusa pe scandal si vroia sa isi ieie hainele zicand ca are sa se culce si cu avocatul ei sau cu oricine e nevoie numai ca sa-i ieie copilul si probabil crede ca are sa ramana cu tot,dar nu e importanta partea materiala,cat caracterul acestei femei si totodata cand nu a fost lasata sa isi mai ieie si alte lucruri,individa a pus mana pe cutit cu intentia de al lovi pe fratele meu,el dandu-si seama ce vrea sa faca,s-a aparat cu mana si l-a taiat la mana,martor a fost chiar fratele ei,acesta spunandu-i ca ce naiba face,e nebuna si a luat-o pe sus si au plecat la parintii ei.Eu am fost sunata de nepotul meu si binenteles ca am mers la spital cu el si cei de acolo au anuntat politia,dupa care urmeaza sa mergem luni la medicul legist si cu avocatul la tribunal sa mai ataseze la dosar cate una alta.Cred ca va plictisesc cu aceasta tema,dar credeti-ma ca nu mai stiu ce fel de legi avem in tara asta,i-am intrebat si pe domnii politisti , iar raspunsul a fost cel pe care il stie toata lumea''legea e de partea cui nu trebuie'',,bine cu alte cuvinte.Sa nu credeti ca ii tin numai lui partea,nu sunt adepta scandalului,nu se inteleg ,asta e,decat sa stea intr-un sir de scandaluri,mai bine sa se separe.De ce va scriu toate astea?ca sa vedeti ce caracter are individa si atunci legea ii obliga sa convietuiasca impreuna,chiar nu pot concepe ca traim intr-o tara in care exista astfel de legi,am sa ma pun sa ma documentez sa vad cate alte legi sunt favorabile unor astfel de oameni.Recunosc nu prea am cunostiinta de ele caci nu am trecut prin asa ceva.Scuze daca m-am lungit cu povestea .