avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operarea in carnetul de munca a functiei secundare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operarea in carnetul de munca a functiei secundare

Buna ziua! Un salariat este incadrat cu CIM cu noema intreaga, functia de baza la o societate. Intre timp el isi mai ia un job, cu timp partial. Dupa 1 an CIM inceteaza cu acordul partilor. In cartea lui de munca este operata incadrarea la societatea unde are functia de baza, modificari de salariu, etc, in momentul de fata este inca angajat la prima societatea.Daca el inceteaza activitatea la functia cu timp partial, se poate opera in carnet incadrarea si incetarea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:31, 9 Octombrie 2009
rocristina a scris:

La incetarea contractului la functia secundara se cere adeverinta de vechime cu viza ITM.

Multumesc,asta vroiam sa stiu, banuiam ca asa se procedeza insa nu eram convinsa!
tudorache_alyna a scris:

Sa inteleg ca nu se va opera vechimea la functia cu timp partial?
Cum poate fi justificata aceasta vechime, printr-o adeverinta inreg la ITM?

Unde sa justificati acest contract?
Sa stiti ca nu mai vine nimeni sa vada daca aveti venituri ilicite. Si oricum, dvs ati avut un CIM absolut legal, cu timp partial, ati cotizat la pensii si sanatate si somaj, ati platit impozit.
Toate cotizatiile sunt luate in calcul, iar ptr punctul de pensie se considera toate veniturile de natura salariala. Aceste venituri salariale lunare fiind mai mari, automat punctul de pensie este mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea vechime in munca pentru timp partial (4 ore) in vederea acordarii sporului de vechime in munca elftsaftica elftsaftica In situatia in care un salariat are 3 ani vechime in munca cu jumatate de norma, la calcularea vechimii in munca se ia in considerare 3 ani sau 1 an si ... (vezi toată discuția)
Cum poate completa un carnet de munca??? Gianina - Claudia Gianina - Claudia Am nevoie de ajutor, sfat din partea celor ce au avut astfel de situatii. Voi expune cat mai explicit cu putinta speta: Un angajat are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Carnet munca, calcul vechime Ela Pacurar Ela Pacurar Buna ziua, V as ruga sa ma ajutati cu o informatie, daca este posibil: La primul meu angajator am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998.Pe cartea de ... (vezi toată discuția)