Am nevoie de un sfat vizavi de solutia data intr-un dosar de divort. Mai jos regasiti ultima solutie afisata pe portal just:
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Constată perimată cererea formulată de reclamanta ....... în contradictoriu cu pârâtul ........i. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronun?are. Cererea se depune la Judecătoria Babadag. Pronuntată în sedintă publică, azi, 05.10.2017.
Document: Hotarâre 499/2017 05.10.2017
Dosarul a fost deschis in Bucuresti, din cauza ultimului domiciliu in comun.
Sotul nu s-a prezentat la prima infatisare si ulterior dosarul a fost mutat la Babadag ( locuinta anterioara a sotului ) .
Vreau sa stiu ce este de facut. Daca redeschid dosarul, trebuie facuta actiunea in Bucuresti sau sa merg in Babadag ( ceea ce ar implica pentru mine costuri in plus cu deplasare, cazare etc ) pentru a contacta un avocat local pentru continuarea procesului ?
Cand actiunea a fost deschisa in Bucuresti, aveam copil minor. Mentionez ca in momentul de fata copilul este major.
Divort nelamurire
Genien
buna seara, am primit aceasta hotarare online in urma procedurii de divort dintre mine si sotul meu ambii cetateni romani, casatoriti la consulatul din Dubai: ... (vezi toată discuția)