avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna dimineata. Domeniul SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna dimineata. Domeniul SSM

Buna dimineata. In primul rand i-mi cer scuze daca am ales categoria de intrebari gresita dar sunt nou aici si.... Intrebarea, nelamurilea, in domeniul SSM pentru mine este urmatoarea; Cum se declara traseul de acasa la munca si invers conform legi, dupa ce criterii se alege acest traseu... ca un exemplu; cineva locuieste Militari si cel mai simplu ar fi sa ajunga cu metroul la munca, casa si locul de munca fiind langa gurii de metrou, dar alege sa declare alt traseu mult mai lung pentru ca trebuie sa treaca sa lase si copii pe la scolii, gradinite...si implicit traseul fiind mai lung ca timp si distanta si pericolul de accidentare este mai mare fata de traseul simplu, cu metroul... Cum se poate proceda in acest caz, ce traseu ar fi corect sa se aleaga... Sper ca sa inteles dilema mea. Multumesc mult pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Ionut.ion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:07, 15 Noiembrie 2017
Am inteles. Multumesc mult pentru ajutor si o seara buna sa aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie traseu ssm Nicoletamoise1 Nicoletamoise1 Buna ziua. Avem o angajata noua. In fisa SSM aceasta trebuie sa declare cat timp face pana la locul de munca si invers dar si adresa de unde pleaca cat si alte ... (vezi toată discuția)
Protecția muncii: traseu domiciliu - loc de muncă adrianfltm adrianfltm anual, la firma la care lucrez ni s-a cerut, conform legislației din domeniul muncii, să declarăm traseul pe care venim de acasă la lucru și retur ( ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ce formalitati pe linie de ssm trebuie facute ... mvasilescu mvasilescu As dori sa stiu ce formalitati pe linie de SSM trebuie facute si de catre cine (lucratorul desemnat SSM/ conducatorul locului de munca) pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)