Buna ziua,as vrea va rog sa-mi spuneti daca fondul de reparatii se restituie proprietarului atunci cand acesta vinde apartamentul?Si inca o intrebare.....avand in vedere ca mai nou gunoiul se achita la primarie,se poate recalcula fondul de rulment si se poate restitui proprietarilor o parte din fondul de rulment strans?Si ma gandesc aici spre exemplu la cei care au 5 membrii si plateau 12 lei/pers salubritatea.......o cota destul de mare din fondul de rulment acoperea aceasta cheltuiala care acum nu mai are legatura cu asociatia.
Va multumesc
In sectorul 6 nu se plateste la primarie...si nu s-au facut contracte separate...tot pe Asociatie au ramas.
Fondul de reparatii nu se restituie...acesta se foloseste pentru imbunatatiri.Am intalnit situatia si la mine in bloc,unde o doamna m-a intrebat cati bani s-au strans la fondul de reparatii....ea nu constientiza ca din acei bani se platesc toate reparatiile(reparatii usi,coloane,tevi,becuri...etc)...ea credea ca ii strangem!!
Vedeti in anul trecut cat ati avut cea mai mare valoare la intretinere.Daca fondul dvs de rulment este mai mare,puteti cere o restituire partiala,daca nu,nu .
Conform dispozitii in vigoare fondul de rulment se poate restitui partial in cazul modificarii costurilor lunare de intretinere si total in cazul transferarii dreptului d eproprietate asupra bunului imobil
Fondul de reparatii nu se restituie ,ramane in patrimoniul asociatiei de proprietari
Fond de reabilitare
buburuza
Asociatia nu doreste sa-mi restituie fondul de reabilitare ce l-am achitat pana acum pe motiv ca nu se restituie, dar acest fond nu este fondul de reparatii, ... (vezi toată discuția)