avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa succesiune

Buna ziua,
Va rog frumos, cat ma costa taxa de succesiune la notar, pentru 2 ha teren agricol extravilan(jud MH) ?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:14, 14 Noiembrie 2017
Aceasta intrebare o adresati unui notar public din judetul respectiv care va poate raspunde dupa ce va studia grila notariala in care sunt prevazute evaluarile imobilelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 2 intrebari.... Elisa40 Elisa40 Buna seara am si eu niste intrebari: 1.Pana la a cata generatie de rudenie se imparte o mostenire 2.Cat costa succesiunea pt un teren intravilan de 1500 mp ... (vezi toată discuția)
Cota parte din moștenire o ia statul ? Icarus33 Icarus33 Bună ziua . Tatăl meu a decedat în anul 2014 . Anul acesta am fost la notarul public , de la ultimul domiciliu al defunctului , pentru a dezbate moștenirea ... (vezi toată discuția)
Succesiune balbaianualexandru balbaianualexandru doresc sa stiu ce acte sunt necesare ptr. dezbaterea succesiunii ptr. un teren extravilan de 1,5 ha. si cat costa taxele notariale (vezi toată discuția)