avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bani plătiți degeaba unui comerciant
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani plătiți degeaba unui comerciant

Buna seara
Am achitat intr-un magazin plata unei usi metalice ,mi s-a spus ca o aduce si o monteaza in 2saptamani ,dar a trecut 2 luni si cam ma duce cu vorba,asi dori sa stiu cum pot sa recuperez banii sau ce ma indrumati sa fac.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:42, 14 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca nu va da banii in urma unei notificari legale atunci va trebui sa il actionati in instanta.
Sper sa aveti CHITANTA!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conditionat de interesul dv puteti sa notioficati operatorul economic sa se achite de obligatia asumata instalare usa pentru care ati achitat contravaloarea
Puteti sesiza autoritatea pentru protectia consumatorului,sau puteti sa va adresati instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns cjpc la o reclamatie greta2 greta2 Buna ziua, Am scris cu ceva timp in urma despre o sesizare adresata Protectiei Consumatorilor in 2011 referitor la o usa metalica exterior pe care am ... (vezi toată discuția)
Inselat - montaj neterminat usa vulpitzarea vulpitzarea Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Anul trecut, pe la jumatatea lunii decembrie, am cumparat o usa metalica exterior in valoare ... (vezi toată discuția)
Amanarea indeplinirii obligatiilor BogdanP BogdanP Buna ziua. Ma aflu in situatia de a fi comandat o usa scumpa pentru apartament de la o firma. Factura s-a incheiat intre firma mea si firma care livreaza ... (vezi toată discuția)