Un angajat doreste sa ii platesc o diferenta la un decont de cheltuieli intr- un cont bancar care nu este al sau. El nu are cont bancar si doreste sa ii fie virati in contul unui prieten. Ar trebui sa depuna la firma o imputernicire legalizata pt asta? Sau e suficienta o simpla imputernicire prin care declara contul si numele persoanei in contul careia doreste sa- i fie virati banii, fara legalizare? Multumesc. P.S. sper ca am pus cat de cat unde trebuie intrebarea, chiar n- am stiut ce categorie sa aleg in forum :)
e vorba de un sat uitat de lume, unde nu exista posta, eu i-as fi trimis prin mandat postal la o posta din alta localitate, dar nu vrea... si acum nu stiu daca pot sa trimit banii asa cum vrea el, in contul altei persoane.,.
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca ii trimiteti in contul prietenului exista riscul sa nu ii primeasca. Ori ii trimiteti direct lui prin posta ori ii spuneti sa se prezinte la casierie.
Trebuie sa aveti o dovada ca i-a primit.
Ii puteti trimite printr-un curier privat, ajung si in sate uitate de lume, cu plata transferului la destinatie.
Pensie alimentara
ana2006
trebuie sa platesc pensia alimentara la copilul meu.unde trebuie sa ma adresez la ce institutie ?am nevoie de ceva acte? poate sa puna altcineva banii in locul ... (vezi toată discuția)