avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul brut
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul brut

Când am promovat pe un post superior și mai bine plătit am primit un salariu brut. După 3 luni acel salariu mi.a scăzut deoarece în grila de unde am promovat era trecută o anumită treaptă care trebuia menținută doar 3 luni. In CCM lucrul asta este trecut. In Anexa la CIM mi.a fost trecută acea scădere cu pixul pe care eu l-am semnat. Întrebarea mea este: Este legal sa îmi scada salariul odată castigat?
Alta întrebare: este legal sa existe și să se mențină diferente de salariu pt angajați pe același post cu aceleași atirbutii? Societatea plătește spor de vechime separat aplicat la sal. brut.
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 21:08, 15 Noiembrie 2017
interesanta intrebare; acest lucruri s-au ntamplat si le-am observant de-a lungul intregii mele cariere , (dif salariale fff mari intre cei cu acelasi atributii si studii); acum e tardiv sa vad daca e sau nu legal, dar probabil un avocat specializat pe pr muca va poate ajuta ; succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se taie sporul de conditii vatamatoare sau nu de la 01.01.2018 ? oanaportar oanaportar Va supun atentiei un subiect foarte dificil: În situaţia în care pentru personalul care a promovat în grad profesional incepand de la data de ... (vezi toată discuția)
Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)