avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna ziua !
In urma cu 6luni am fost angajată la o societate , patronul mi a propus niste cursuri de calificare,pt a ma angaja la aceeasi societate doar ca pe alt domeniu. Am urmat cursuri de calificare,timp de 2luni , pt aceste 2 luni am semnat un act aditional in care nu am voie să părăsesc locul de munca timp de 2ani , altfel voi fii nevoită să plătesc 4 €.
1. Mi se pare o suma exagerat de mare ,stiind ca in aceste 2 luni nu s au cheltuit acesti bani .
2 . Locul de munca nu imi da satisfacere financiara .
Intrebarea mea este următoarea: dacă aleg să plec dupa aceste 6 luni ,cu contractul semnat ,ce se va întâmpla?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Nicoletasilivetru@yahoo.vin , utilizator 14:05, 16 Noiembrie 2017
Veti fi obligata sa achitati suma stabilita prin acel act aditional, proportional cu perioada nelucrata.
Multumesc ! O zi buna !
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
Nicoletasilivetru@yahoo.vin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Te pot obliga sa stai minim 3 ani intrun loc de munca? elena-andreea elena-andreea buna seara.am o intrebare si sper sa imi poata da cineva un raspuns...lucrez la o societate comerciala de 6 luni.in momentul in care m-am angajat in contractul ... (vezi toată discuția)
Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Formarea profecionala si demisia andreeagv andreeagv Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie, am beneficiat de un curs de formare profesioala de 2 zile, in septembrie 2007, pentru care am semnat un act ... (vezi toată discuția)