avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum as putea obtine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum as putea obtine

Cum as putea obtine anii de munca din anii 80 daca arhiva a fost un totalitate distrusa? Detin doar o lichidare care nú se specifica mai nimic ce demersuri por face? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lidia_oprea , utilizator 10:05, 17 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar printr-o actiune in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cind a avut loc incendiul? Nu cred ca daca a ars arhiva a ars si cartea de munca. Aceasta se pastra in alt loc. Dati mai multe detalii si daca se poate si corecte!
Nu are nicio relevanta data cand a avut incediul ...
Ce proceduri trebuiesc si cit timp are dura aceasta proceduri?

Cornel Vasile a scris:

Doar printr-o actiune in instanta.Nú am specificat despre un incediu,archiva a fost mutata dupa desfintare intr-un loc umed intr-un ghereta si a fost pur si simplu distraída,firma SA numit atunci c,h.r nord Bucuresti .am facut demersuri Pentru a gasi macar ceva documente dar nú sa gasit nimic,

Cind a avut loc incendiul? Nu cred ca daca a ars arhiva a ars si cartea de munca. Aceasta se pastra in alt loc. Dati mai multe detalii si daca se poate si corecte!

Alte discuții în legătură

Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Predare carti de munca la casa de pensii dali_c dali_c Buna ziua. Societatea la care lucrez detine cartile de munca. Acestea au fost scanate si inregistrate de casa de pensii in 2006. Cand le-am verificat am mai ... (vezi toată discuția)