avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine va plăti datoriile decedatului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine va plăti datoriile decedatului?

Tatăl meu a murit de o lună avand o firmă la care am aflat ca are datorii eu trebuie sa le plătesc sau se poate radia si atat.multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:49, 16 Noiembrie 2017
Daca acceptati succesiunea defunctului dvs tata atunci preluati atat bunurile acestuia cat si eventuale datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata a decedat si are credite la cec SorinMuntea SorinMuntea Tata a decedat in data de 19 ianuarie 2010 eu fiind singurul mostenitor si nu stiu cum sa procedez cu creditul deoarece tata si-a facut asigurarea de viata ... (vezi toată discuția)
Succesiune. termen și proceduri dezbatere succesoralã. datorii ale succesiunii. sorinsuciu1967 sorinsuciu1967 Buna ziua. Tatal meu a decedat, a trait in concubinaj timp de 17 ani. In cat timp trebuie sa-mi fac acceptul de succesiune, ce drepturi legale are din bunurule ... (vezi toată discuția)
Succesiune din partea bunicii, tatal decedat Alexandru-Alexe Alexandru-Alexe Buna seara, vin spre comunitate cu problema unei prietene, asta ca sa nu va surprinda exprimarea la persoana I feminin, folosita in text. \"Tatal meu a ... (vezi toată discuția)