avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli de intretinere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli de intretinere apartament

Buna ziua,detin un apartament care este nelocuit.Pana iarna aceasta am platit caldura conform cititoarelor de caldura adic doar caldura aferenta tevilor comune.Acum s-a trcut la pausal totusi cititoarele fiind in continuare functionale.Cum voi plati acum cheltuielile pentru caldura.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:05, 17 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca s-a revenit la pausal, platiti dupa suprafata utila a apartamentului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum "vad" eu aceasta chestiune:
Desi este cam tarziu acum, totusi se poate rezolva.
Daca pana acum v-ati bazat pe repartitoare, in mod normal, solutia este ce-a propusa de dl. dr. Amza, insa dvs. ar fi trebuit sa aflati mai devreme hotararea de a se repartiza costurile cu incalzirea in pausal. Acum puteti sa incercati debransarea caloriferelor, prin aplicarea unor dopuri filetate, doar pe TUR si astfel caloriferele dvs. nu vor mai radia caldura. Aceasta operatiune o puyteti face doar cu aprobarea as. prop.
S-ar mai putea incerca o metoda, dar aceasta depinde mai mult de bunavointa conducerii as. prop. si anume: inchideti complet robinetii termostatici (de fapt ca si pana acum), notati indecsii impreuna cu administratorul si puteti demonstra in orice perioada ca nu ati incalzit locuinta prin calorifere, ci doar prin tevile verticale (ca si pana acum). Mai mult, verificarea se poate face, inclusiv la sfarsitul sezonului de incalzire.
Este posibil si chiar va recomand sa le sugerati celor din conducere, sigilarea suplimentara a repartitoarelor de costuri pe calorifere sa dispara suspiciunea ca ati dat deoparte repartitoarele de pe calorifere. Asadar, totul depinde de bunavointa conducerii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare de caldura annanica7 annanica7 Daca am repartitoare de caldura montate in casa, dar in ultimii ani am venit numai sporadic, cateva zile pe an in apartament, astfel incat nimeni nu a mai ... (vezi toată discuția)
Repartitor fraudulos eusebiuistrate eusebiuistrate Buna ziua . Am si eu o intrebare . De cand a inceput Iarna am observat ca pe langa costul intretinerii in sine am inceput sa platesc o suma de bani pt caldura ... (vezi toată discuția)
Evitarea platii caldurii in regim pausal cu zero persoane in apartament Claudia102014 Claudia102014 Buna ziua. Se poate sa ma ajutati, va rog frumos, cu un raspuns la urmatoarea situatie? Detin un apartament in care nu mai locuieste nimeni. Am declarat ... (vezi toată discuția)