avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Certificat medico legal 8-9 zile de ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Certificat medico legal 8-9 zile de ingrijiri medicale

Buna seara ... daca mai multe persoane ataca un singur om cu rangi bate...si partea vatamata este 1 singur fara nimic asupra lui ( bata ,ranga,briceag) absolut nimic si ii se sparge capul in vreo 4 parti si alte vanatai pe corp de la medico legal ii se dau doar 8-9 zile de ingrijiri... pentru inculpati care ar fi sanctiunea? Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Bucșa monica , utilizator 11:13, 20 Septembrie 2021
Este o infracțiune - loviri și alte violențe - amenda
Deci inchisoare nu?...
Buna ziua as dori sami explicați baiatu meu a fost lovit cu par în partea stângă fruntașul la pândit la ușă domiciliului si la lovit a luat 8 ,9 zile certificat medico legal a avut periorbita ochiului hematpn violaceu,sprancenos drept dunga echimotica violare de 6,/2cm verticala posteriori excitație de 4 cm cervicalposterior excitație brună dr 4 cm ce se poate intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune stefan dan stefan dan buna ziua .Va rog foarte mult datimi si mie mai multe informatii cu privire la o agresiune dupa mine cam grava ; am fost batut de o banda de tigani din ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua in situația in care o persoana executa o pedeapsa ... AliDan28 AliDan28 Bună ziua In situația in care o persoana executa o pedeapsa sub supraveghere si in această perioadă comite o alta infracțiune ( s a făcut plângere ... (vezi toată discuția)