Buna sunt citat intrun proces
Obiectul dosarului furt calificat art 229 ncp. Eu sunt in germania, se intampla ceva daca nu ma prezint?
Ce pedeapsa poate sa -mi dea la proces, poate sa ma inchida?
Am recumoscut fapta si in plus procesul e din 2014 si nu m-am prezentat deloc la judecatorie. Am avut proces si ceva de neincepere a urmariri penale. Acum este furt calificat art.229 poate sa ma inchida sau ma oblige sa platesc partII vatamate ce am furat adica 15 milioane?
Daca va judeca in lipsa este foarte posibil sa va inchida.
Apelati la avocat si mergeti la proces sau vedeti cum stabiliti cu avocatul sa faceti.
Nu va riscati libertatea in mod inutil.
Tocmai acum multi ani am furat un laptop si am recunoscut nu mam prezentat de loc la procese si am primit rezultatul acesta
Pentru citarea cu mandat a inculpatului minor la data faptei, acordă termen la 10.01.2018.
Si mai o intrebare persoana nu are un document sa justifice ca era a lui dar eu am recunoscut ce se va intampla ma aduce politia si daca nu ma gaseste
Ce se intampla daca am un mandat de aducere si politia sau cine trebuie sa ma aduca nu poate sa ma aduca ce sa va intampla sunt cercetat intrun dosar de furt calificat nam fost prezent in niciun proces citat de ei dar mam recunoscut vina la politie
Furt calificat
Verdet75
himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu ... (vezi toată discuția)
Despre un furt
Verdet75
mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ... (vezi toată discuția)