avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecinte neprezenare la termene-dosar furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecinte neprezenare la termene-dosar furt calificat

Buna sunt citat intrun proces 
Obiectul dosarului furt calificat art 229 ncp. Eu sunt in germania, se intampla ceva daca nu ma prezint?
Ce pedeapsa poate sa -mi dea la proces, poate sa ma inchida?
Am recumoscut fapta si in plus procesul e din 2014 si nu m-am prezentat deloc la judecatorie. Am avut proces si ceva de neincepere a urmariri penale. Acum este furt calificat art.229 poate sa ma inchida sau ma oblige sa platesc partII vatamate ce am furat adica 15 milioane?
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Deni23 , utilizator 12:46, 6 Martie 2018
Buna ce vrea sa insemne asta
Maine am proces adica ce e asta
înlăturare omisiuni (art.279 NCPP)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat Verdet75 Verdet75 himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu ... (vezi toată discuția)
Despre un furt Verdet75 Verdet75 mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ... (vezi toată discuția)
Furtul calificat (art.229 ncp) Ola21 Ola21 Bună ma numesc florin acum vreo 2 ani o persoana mia furat un leptop și am primit de la judecătorie un plic ca dispune trimiterea în judecata în stare de ... (vezi toată discuția)