avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecinte neprezenare la termene-dosar furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecinte neprezenare la termene-dosar furt calificat

Buna sunt citat intrun proces 
Obiectul dosarului furt calificat art 229 ncp. Eu sunt in germania, se intampla ceva daca nu ma prezint?
Ce pedeapsa poate sa -mi dea la proces, poate sa ma inchida?
Am recumoscut fapta si in plus procesul e din 2014 si nu m-am prezentat deloc la judecatorie. Am avut proces si ceva de neincepere a urmariri penale. Acum este furt calificat art.229 poate sa ma inchida sau ma oblige sa platesc partII vatamate ce am furat adica 15 milioane?
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Deni23 , utilizator 12:46, 6 Martie 2018
Eu sunt in alta tara azi am plecat credeti ca imi da mandat de arestare
Daca va sustrageti de la judecata, este posibil.
Nu inteleg nimic am furat un leptop si am primit asta adica in cat timp trebuie sa dau bani la persoana ce iam furat si ce inseamna avertisment imi puteti spune mai pe intelesu meu multumesc
Fără acord de recunoaştere În temeiul art. 396 alin. 1 şi alin. 3 din Cod de procedură penală, raportat la art. 80 C. pen., dispune renunţarea la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul SZABO Alexandru Ionu?, necunoscut cu antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, 229 alin. 1 lit. d) Cp. În temeiul art. 81 C. pen., aplică inculpatului SZABO Alexandru Ionu? un avertisment. În baza art. 397 alin.1, art. 25 alin.1, art.19 C.proc.pen., rap. la art. 1357 şi urm. Cod civil admite acţiunea civilă formulată de partea civilă Pascu Florin şi dispune obligarea inculpatului la plata către această parte civilă a sumei de 1500 lei cu titlul de daune materiale. În temeiul art. 274 alin. 1 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare avansate de către stat, din care 300 de lei reprezintă cheltuielile din faza de urmărire penală. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 07.02.2018.
Inca nu este o hotarare definitiva.
Da inteleg dar daca e sa ramana definitiva ce voi face

Alte discuții în legătură

Furt calificat Verdet75 Verdet75 himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu ... (vezi toată discuția)
Despre un furt Verdet75 Verdet75 mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ... (vezi toată discuția)
Furtul calificat (art.229 ncp) Ola21 Ola21 Bună ma numesc florin acum vreo 2 ani o persoana mia furat un leptop și am primit de la judecătorie un plic ca dispune trimiterea în judecata în stare de ... (vezi toată discuția)