avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program redus pentru gravide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program redus pentru gravide

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: La recomandarea medicului a fost redus, printr-o decizie, programul de lucru de la 8 la 6 ore /zi al unei salariate gravide. In unele zile cand se simte rau salariata respectiva solicita sa lucreze de acasa ceea ce i se permite luand in considerare starea sa. Ce acte trebuiesc intocmite in acest sens? adica pentru a-i permite sa lucreze de acasa in unele zile? sau trebuiesc indeplinite careva formalitati pentru aceste cazuri? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 17 Noiembrie 2017
Munca la domiciliu are alt regim juridic.. vedeti art.108-110 C.mun.
[ link extern ]
in cazul nostru este vorba doar de una sau doua zile pe saptamana, celelalte fiind desfasurate la birou, Credeti ca e cazul semnarii unui alt contract? sau act aditional? sau poate doar sa-i zicem salariatei sa ne prezinte un program de lucru pentru zilele in care lucreaza de acasa si sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca va avea grija sa respecte toate regulile cu privire la ssm cat lucreaza de acasa? Multumesc.
Mai bine un act aditional incheiati.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu munca la domiciliu carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua , Nu am ami avut ac. situatie - si nu stiu cum sa procedez .... in revisal nu mi permite modificarea ... sau nu stiu eu sa o fac. Persoana este ... (vezi toată discuția)
Program redus pentru sarcina cu risc, nerespectat de catre angajata Dany_SSM Dany_SSM Buna ziua, daca o angajata a depus un document medical prin care solicita reducerea programului la 6 ore din considerente medicale pentru ca sarcina prezinta ... (vezi toată discuția)
Statutul mamei cu copil mic în cadrul armatei amaltheea amaltheea fiica mea lucreaza in armata; are un copil de 3 ani, la gradinita; trebuie sa il ia de acolo pana la ora 17,00; insa are necazuri la serviciu, intrucat nu ... (vezi toată discuția)